Eerlijke lancering van YFIA-tokens op de cryptocurrency-uitwisselingsmarkt

YFI

Eerlijke lancering van YFIA-tokens op de cryptocurrency-uitwisselingsmarkt

Als je nog nooit van YFIA hebt gehoord, is de kans groot dat je er niets van weet of je hebt er gewoon niet genoeg over gehoord om er een geldige mening over te hebben. Het YFIA-token is een nieuw project dat speciaal is gelanceerd om mensen te helpen de behoefte aan een token op de Cryptocurrency Exchange-markt te begrijpen, en hoe deze nieuwe service kan helpen om deze grondstof sneller dan ooit tevoren op de markt te brengen. Er is eigenlijk een behoorlijk interessant verhaal achter YFIA zelf, en hoe het project tot stand kwam. Hier is de korte versie:

Het YFIA-project is gestart door twee heren, een uit het Verenigd Koninkrijk en een uit de Verenigde Staten. Het project is gestart omdat de twee mannen de noodzaak zagen van een Cryptocurrency Exchange (XC)-token om mensen te helpen het concept van "defi" te begrijpen . Defi is de term die wordt gegeven aan het concept van het verhandelen van een cryptocurrency in de zin dat in plaats van vast te houden aan de valuta zelf, u de cryptocurrency inruilt voor zijn waarde. Dit is een relatief nieuw concept en een die net begint te stijgen. Door een standaard in te voeren voor een standaard van XC-tokens op de Cryptocurrency Exchange en het voor beleggers gemakkelijk te maken om in deze nieuwe activaklasse te kopen, werd YFIA geboren.

Als u geĆÆnteresseerd bent in het investeren in YFIA-tokens, moet u de "ICO Kit" downloaden waarmee u uw YFIA kunt kopen en kunt deelnemen aan het gedecentraliseerde governanceproces. Dit is eigenlijk een programma gemaakt door de makers van YFIA, met wie ze jarenlange ervaring hebben als financiĆ«le experts en adviseurs. Dit zal u helpen te investeren in YFIA tegen een eerlijke marktwaarde en zal er ook voor zorgen dat u nooit een "zwendel" exemplaar van YFIA ontvangt. Door deze goed ontworpen ICO-kit te gebruiken, kunt u deelnemen aan het gedecentraliseerde bestuursproces en profiteren van een eerlijke lancering van YFIA.

Klik hier voor meer informatie: https://bitcoinmeester.nl/