Memories Restaurant in Newburyport, Massachusetts – recensie

Heb je iemand in je familie die een grote fan is van koken, zoals mijn vader bijvoorbeeld en hij bestelt graag BBQ bij een restaurant. Omdat ik niet zoveel kook als hij, besloot ik een recept te maken dat hij graag zou proberen. Omdat hij van BBQ houdt, dacht ik dat het een geweldig idee zou zijn om een BBQ-saus te maken die over de ribben kan. Omdat ik hier niet echt een recept voor heb, zocht ik online rond tot ik een geweldig BBQ-recept vond dat ik kon gebruiken en aangezien mijn vader me smeekte om het te maken, hield ik me aan zijn woord.

Omdat ik wist dat hij dol zou zijn op de BBQ-saus die ik heb gemaakt, heb ik hem uitgeprint en meegenomen voor onze volgende BBQ. De eerste keer dat we BBQ bestelden bij dit restaurant was in december, maar sindsdien hebben we altijd bij hen besteld. We vroegen hun dochter ook of ze wat voor ons kon maken, aangezien haar moeder degene is die al ons eten maakt, ze deed deze keer de eer. Deze BBQ was niet het gebruikelijke BBQ-tarief dat we eerder hebben gehad, ik bestel normaal hamburgers en steaks en deze keer besloten we om een bestelling te bestellen.

We plaatsten onze bestelling en de serveerster vertelde ons dat het klaar zou zijn om te worden geserveerd, onze gasten kregen een groot bord met vier BBQ-gerechten voorgeschoteld. We waren allemaal verrast omdat er maar één gerecht was, maar het kwam met vier BBQ-gerechten. Ik nam er een en keek ernaar en zag dat er Brisket, Barbeque Ribs en Texas Style Beans op stond. Nadat ik het gerecht had bekeken, besloot ik dat het me niet kon schelen en niet meer van mijn geld wilde verspillen, dus ging ik naar huis en veranderde het. Toen kwam de serveerster langs om ons te vertellen dat de vaatwasser vol was.

De volgende keer dat we bbq bestellen bij deze plek, besloten we dat we het een beetje anders wilden maken, dus vroegen we hen of we twee aparte bestellingen konden plaatsen. We kregen de keuze uit borst en barbecue karbonade of rundvleesribben en bbq karbonade. Toen we het eten kregen, waren we allemaal onder de indruk en nu kan ik me niet voorstellen dat ik nog een bestelling bij hen zou plaatsen. De serveerster was erg aardig en behulpzaam en nam de tijd om ons allemaal comfortabel te maken terwijl ze onze bestelling kookte. Toen ze klaar was, overhandigde ze ons elk een portie en toen ze aanbood om onze drankjes op tafel te zetten, accepteerden we omdat dit was wat we verwachtten.

De serveerster bracht toen een aparte bestelling van hun Smoked Maine Smoked Fish. Zodra we voor het eerst naar de rokerige vis keken, wisten we dat we hem weer moesten hebben. De enige plek waar we eerder BBQ hadden besteld en een ondermaats gerecht kregen, is nu onze nieuwe favoriete plek om BBQ te bestellen. Sinds die tijd hebben we verschillende items bij hen besteld en zijn altijd onder de indruk van de kwaliteit van het eten.

Over het algemeen zou ik zeker aanraden om BBQ van Memories Restaurant te krijgen, omdat ze dergelijk kwaliteitsvoedsel aanbieden. Als u op zoek bent naar een geweldige plek om uw familie of vrienden mee te nemen op een leuke avond, maak dan een ritje door en bekijk ze. U zult niet teleurgesteld zijn en u zult hoogstwaarschijnlijk terugkomen voor meer!

Bezoek voor meer informatie hun website op de-mobiele-bbq.nl