Schrijven met een Bullet Journal

bullet journaal

Schrijven met een Bullet Journal

Als je een fervent schrijver bent, kan een bullet journal de perfecte oplossing zijn. Het kan u helpen doelen te stellen, doelen te bereiken en uw onderhanden werk bij te houden. Als je moeite hebt met schrijven, kun je elke dag nieuwe taken toevoegen aan je dagelijkse logboek of takenlijst. Zorg ervoor dat u in het begin niet te ambitieus bent, maar voeg in plaats daarvan meer taken toe als u tijd vindt. Je kunt altijd opnieuw beginnen en je een weg banen naar het volgende niveau!

Het bullet-journaalsysteem is gebaseerd op verschillende soorten bullet-symbolen, die elk een andere taak of feit vertegenwoordigen. U kunt deze verschillende soorten kogels gebruiken om uw doelen in kaart te brengen en uw humeur bij te houden. U kunt het ook gebruiken om uw gezondheids-, carrière- en stemmingspatronen bij te houden. En u kunt zelfs uw schulden en uitgaven volgen door verschillende bullet journal-spreads te gebruiken. Dit zijn slechts een paar manieren om aan de slag te gaan met je bullet journal.

Een andere geweldige manier om uw Bullet Journal te gebruiken, is door verzamelingen te maken. Elke verzameling bevat een onderwerp, een herinnering en een index. Naarmate u meer ideeën aan uw verzameling toevoegt, kunt u de index gebruiken om alles overzichtelijk te houden. U kunt ook op verschillende pagina's nieuwe collecties starten. Je komt uiteindelijk op een punt waar je elkaar midden in het planningsproces tegenkomt. Als je niet genoeg ruimte hebt voor verzamelingen, kun je een nieuw tijdschrift starten en deze apart houden.

Voor meer info klik je deze site aan: http://mylovelynotebook.nl/