Waar komen metrotegels vandaan?

Waar komen metrotegels vandaan?

Waar komen metrotegels vandaan?

Het is een algemene misvatting dat metrotegels uit Londen of Parijs komen. Metrotegels zijn zelfs afkomstig uit China, Japan en Rusland. Nu worden ze in meer dan één land geproduceerd, maar ze worden meestal op dezelfde manier gemaakt, met dezelfde kleefstoffen als de originele tegels uit die landen.

Hoeveel is metrotegel per vierkante voet? Prijzen voor ongeglazuurde keramische metrotegels variëren van $ 2,00 per vierkante voet voor eenvoudige tegels met een budgetgebied tot meer dan $ 50 (of zelfs meer) voor handgemaakte, ambachtelijke tegels. Een kubieke voet bevat meestal acht tegels van 3 bij 6 inch. Dat is ook niet alles tegels klaar. Om te berekenen hoeveel voegmiddel wordt gebruikt, vermenigvuldigt u het totale aantal vierkante meters met drie en krijgt u de hoeveelheid voegmiddel die nodig is om één tegel te bedekken.

Enkele van de meest populaire metrotegels zijn gemaakt in twee onderscheidende stijlen: naadloze en lopende bandstijl. Naadloze tegels zijn gewoon rechte randen die op maat zijn gesneden zonder voegen. Running bond-stijl aan de andere kant, bestaat uit twee randen verbonden door een running bond. Zoals u kunt zien, zijn er veel variaties in voegmiddel die kunnen worden gebruikt met keramische metrotegels; u kunt echter het beste kiezen voor degene die zijn gemaakt in een van de twee hierboven genoemde stijlen.

Meer informatie: https://www.retrotegels.nl/