Welke Soorten Water Filters Werken het Beste?

Een water filteren maakt gebruik van een fysieke barrière, een filter-verbinding, of een natuurlijke biologische procedure voor het verwijderen van verontreinigingen uit water uit de kraan. In de Verenigde Staten, slechts een paar van de vele water-filtering systemen zijn gecertificeerd om veilig, effectief en gecertificeerd om te filteren tot een liter water per keer. Veel bedrijven beweren dat ze het beste water filters voor uw huis, maar de enige manier om zeker te weten is om je eigen onderzoek te doen. Het enige water filter dat zou ik persoonlijk gebruik op te ruimen mijn vuile water in de kelder was een multi-stage filter dat had ook een carbon blok te verwijderen chloor uit mijn water.

Een drinkwater filteren maakt gebruik van filtratie om het bezinksel te verwijderen en andere verontreinigende stoffen, zoals ijzer, sulfide, calcium, en andere metalen. Deeltjes kunnen worden verwijderd met behulp van een filter worden genoemd verontreinigingen. Ze kunnen groot of klein, blank of gekleurd of worden omgeven door een wolk van materiaal. Verontreinigingen kunnen worden organische stoffen, zoals pesticiden, farmaceutische medicijnen, en de altijd aanwezige bacteriën, virussen en protozoa. Sommige bacteriën kunnen niet verwijderd worden door de gewone filters.

Een waterzuiveringsinstallatie zal een carbon blok, meestal gemaakt van geactiveerde koolstof, en een micron filter te verwijderen van de kleinste deeltjes. Als u zuiver water te drinken, moet u het filter niet alleen de stoffen, maar het gezonde water, dat water uit uw kraan. Dat gezond water is het water dat afkomstig is van regen afvoer, stad van water en bronnen. Als u wilt om een gezonde water, dan moet je een waterfilter. De meeste filters zijn ion exchange element te verwijderen van de calcium en magnesium, die van nature in de meeste van water voorziet.

Water filters maken gebruik van verschillende filtratie processen. Sommigen gebruiken een fysieke barrière om te filteren grote deeltjes, terwijl anderen gebruik maken van een moleculaire zeef voor het reinigen van kleinere deeltjes. Sommigen gebruiken een combinatie van beide. Er zijn enkele filter pads, die passen op de uitloop van de kraan en dan zijn er hele huis filters. Het hele huis filter is aangesloten op de hoofdwaterleiding, zodat de filtratie proces is hetzelfde waar je ook water in uw huishouden.

Uitwisseling van ionen en water ionisatie filters worden gebruikt voor alle van de bovenstaande zuivering. Ion exchange filters moeten regelmatig worden vervangen als ze verstopt raken met onzuiverheden. Ionisatie filters gebruiken elektroden aan te trekken en de val van de onzuiverheden, die worden dan verwijderd door het water pijp.

Om het verwijderen van sediment, de meeste filters maken gebruik van een kool-filtratie-systeem of een bed filtratie systeem. Houtskool heeft aangetoond dat het effectief verwijderen van deeltjes zo klein als micron. Bed filtratie maakt gebruik van carbon bedden om het onderscheppen van grote deeltjes en puin. Carbon filtratie is het proces dat wordt gebruikt door de meeste openbare voorzieningen voor de behandeling.

Kraanwater in Nederland vervuild | Blog | Vrij Natuurlijk