YFI – Een nieuwe dynamische asset

YFI – Een nieuwe dynamische asset

YFI is het oorspronkelijke token van de Yearn FX. Het is een munt voor economisch bestuur waarmee gebruikers kunnen stemmen in welke richting ze willen dat het platform gaat. Sinds de lancering in maart is YFI uitgegroeid tot een van de grootste etherisch gebaseerde tokens, gebaseerd op de focus van geautomatiseerde opbrengstlandbouwsystemen. YFI's vermogen om constante liquiditeit en toegankelijkheid te bieden aan slimme contract- en ICO-projecten heeft ertoe bijgedragen dat het in de industrie geaccepteerd werd. De lage handelskosten en gestage groei hebben het ook tot een van de grootste kanshebbers op het gebied van gedistribueerde grootboektechnologie gemaakt.

YFI

Houders van YFI-tokens zullen een aantal voordelen genieten in het YFI-systeem, namelijk de lage transactiekosten en de mogelijkheid om te werken met alle apps die bovenop ERC20 draaien. Met nul transactiekosten garandeert Y FI een laag risico en gegarandeerde winst. Omdat er geen wisselkoersen zijn om je zorgen over te maken, zorgt YFI ervoor dat de handelaren de mogelijkheid hebben om te profiteren van hun marktsignalen. Handelen via dit token gebeurt via het gebruik van een online handelsaccount. De rekeninghouders krijgen niet alleen de kans om met andere handelaren te communiceren, maar ook om te zien wat er op de markt gebeurt.

Met YFI kunnen gebruikers tokens storten waarmee ze geautomatiseerde Forex-handelsstrategieën kunnen creëren met behulp van echte accounts, waardoor het voor handelaren gemakkelijk wordt om transacties uit te voeren terwijl ze kunnen genieten van realtime resultaten. Het geautomatiseerde handelssysteem Yield Gene is aangepast om samen te werken met YFI en heeft verschillende opbrengstverbeteringen en verfijningen toegevoegd. Het project is ook geïntegreerd met de Ethfine-, Maidsafe- en Accra DAO-tokens, waardoor gebruikers nog meer bekendheid krijgen. Afgezien daarvan zijn YFI's compatibel met alle belangrijke browsers en kunnen ze worden gebruikt zonder downloads of downloadkosten.

Meer weten? Klik dan hier: Bitcoinmeester.nl