Waar kan ik een betrouwbare hypotheekadviseur vinden?

Waar kan ik een betrouwbare hypotheekadviseur vinden?

"Waar kan ik een betrouwbare hypotheekadviseur vinden?" Deze vraag stoorde me de laatste tijd, aangezien ik financieel een moeilijke periode doormaak en moeite heb om mijn hoofd boven water te houden. Vorige maand veranderde mijn hypotheekverstrekker mijn tarief (ze geven geen hypotheken meer met een vaste rente) en nu zwem ik in de schulden. Ik heb iemand nodig die me helpt om snel uit deze puinhoop te komen!

waar vind ik een betrouwbare hypotheekadviseur

"Zoek een hypotheekadviseur, vertel hem wat uw probleem is, en zij zullen u een gratis offerte geven over hoeveel het kost om uit de schulden te komen. U wilt niet meer betalen dan nodig is. Als u aan het verdrinken bent Wagenaar Assurantiƫn. met schulden is dit advies van onschatbare waarde. Veel succes! "

Nadat ik deze geweldige offerte had gekregen, sprak ik met mijn hypotheekadviseur en zij vertelde me dat ik misschien zou moeten overwegen om een hypotheekadviseur in te schakelen in plaats van naar een bank of een andere geldschieter te gaan. Ze zei ook dat ik contact moest opnemen met verschillende geldverstrekkers en hen om goed advies moest vragen. Dus ik ging door en controleerde ze allemaal. De volgende zijn hun feedback: een: goed, een ander: ok, en een: slecht. Ik ga binnenkort met meer geldverstrekkers praten, maar tot die tijd bedank ik de hypotheekadviseur voor al hun advies.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: Wagenaar Assurantiƫn